Världens bästa Linda

Jag sa att jag ville läsa fler ungdomsböcker, förslagsvis bra sådana. Hur glad blir man inte när bästa Linda tar det så pass ordagrant att hon väljer ut en bok, och postar den till mig?! Det är fantasy, det finns häxor och huvudpersonen bär mitt namn. Jag kan inte vänta med att kasta Martha Quests rätt trista liv under sängen och istället sätta i mig den här! ”Howl´s Moving Castle” av Diana Wynne Jones. Så mycket trevligare i brevlådan än räkningar och annat junk som envisas med att hitta mig.


2 Responses to “Världens bästa Linda”

  • projektp Says:

    Ah, denna måste läsas snarast! ”Spirited away” var ju också grym så jag har höga förvätningar på filmen. Boken först, brukar vara en bra idé så jag kör på den!

  • MalcomLittle Says:

    Ooo! Jag skulle också vilja läsa boken. Den japanska filmatiseringen av Hayao Miyazaki är JÄTTEbra och jag har alltid undrat hur boken och filmen skiljer sig.

Leave a Reply